Leden kunnen inloggen met hun gebruikersnaam en wachtwoord.

Nog geen lid? neem contact op met SV 't Fort Hoofddorp

Aspirant lidmaatschap en het reguliere lidmaatschap

In Nederland kunt u alleen lid worden van een schietvereniging wanneer u een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kunt overleggen. Deze VOG krijgt u reeds gedeeltelijk ingevuld van de vereniging. U vult deze VOG zelf verder aan met uw gegevens en levert hem daarna in bij de gemeente waar u woonachtig bent, Een toegekende VOG wordt door Justitie naar uw woonadres gezonden. Indien deze aanvraag niet wordt toegekend is niet mogelijk lid te worden van onze vereniging en de sportbond. De VOG moet n.l. door de vereniging, tesamen met een aanvraag lidmaatschap, naar de KNSA (zie "Sportschuttersbond") gezonden worden om u aan te kunnen melden als KNSA lid. Pas nadat u het KNSA lidmaatschap verstrekt is mag u, onder begeleiding van één van onze instructeurs, met vuurwapens schieten.

Wanneer u reeds in het bezit bent van een wapenmachtiging of een jachtakte en een KNSA licentie wordt een VOG niet gevraagd maar wel een kopie van uw machtiging en KNSA licentie.

Aanvraag inschrijving of introductie

Naam*
Vul je naam in.

Geboorte datum*