Schietsport nieuws van SV 't Fort Hoofddorp

Een aantal schuttercollega's doen al geruime tijd aan parcoursschieten, zowel op de vereniging als in den lande.

Om mee te mogen doen aan de clubwedstrijden van SV 't Fort (alleen voor leden van SV 't Fort) moet je de clublicentie Dynamisch Pistool halen, om mee te kunnen doen aan de landelijke wedstrijden moet je de basiscursus handgun van de NPSA ( www.ipsc.nl) gedaan hebben.

In dat kader wordt er op zaterdag 4 juli en zaterdag 11 juli a.s. een tweedaagse basiscursus handgun door de NPSA gegeven op onze vereniging.

Als u interesse heeft in het parcoursschieten kijk dan eerst even op www.ipsc.nl, op deze site staat precies wat u nodig heeft voor het parcoursschieten, wat de kosten zijn en hoe u zich kunt aanmelden.