Evenementen 2014

19 September 2014

30 jarig jubileum-feest

Het 30 jarig bestaan van SV ‘t Fort kon natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan en dit werd gevierd met een jubileum feest op 19 september.

Bezoekers werden via de rode loper opludieke wijze ontvangen door twee lakeien.

De avond werd geopend door de oud voorzitter,
Aad, die op zijn eigen manier, 30 jaar SV ‘t Fort in een korte speech wist samen te vatten.

De rode draad van de avond was een quiz,
die per categorie over de avond verdeeld gespeeld werd.

Er waren erg leuke prijzen te winnen per onderwerp en over het totaal aantal vragen van de gehele quiz.

Prijzen varieerden van waardebonnen van E50,- tot een iPad.

De avond werd verder opgeleukt door twee rare gasten die als ‘toilet dames’ en ‘Mexicanen’ de andere gasten vermaakten.

De inwendige mens werd ook niet vergeten, een hapje en natuurlijk de nodige drankjes waren aanwezig.

Al met al een zeer geslaagde gezellige avond met de nodige humor. Iedereen had het erg naar z’n zin.

Voor iedereen die niet aanwezig kon zijn….. jullie hebben wat gemist! Maar niet getreurd, ik weet zeker dat er in 2019 weer een jubileum feestje is.

30 november 2014

SinterklaasfeestSint2014 3

Zoals elk jaar werd het Sinterklaasfeestweer gevierd voor de kinderen en kleinkinderen tot 10 jaar van SV ‘t Fort leden.

In de kantine lagen knip- en kleurplatenvoor de kinderen zodat ze iets konden maken voor de Sint. Oud Hollandse spelletjes, zoals blikken gooien en sjoelbakken waren op de 25 meter baan aanwezig.

Sinterklaas en z’n knecht kwamen natuurlijk ook op bezoek en ze speelde gezellig een spelletje mee. Sinterklaas is op zijn leeftijd niet zo soepel meer, maar een balletje kon hij nog aardig trappen
en sjoelen ging ook nog best.

Ineens was er paniek,… de kadotjes waren zoek! De kinderen gingen overal in het pand opzoek naar de kado’s die zwarte piet kwijt was geraakt. Gelukkig werden ze gevonden op de 50 meter baan en zo
was er toch nog voor ieder kind een pakje.

De middag werd afgesloten met friet en snacks voor de kids.

19 december 2014

Kerstfeest

Het kerstfeest is ook een jaarlijks terugkerende traditie voor de SV ‘t Fort leden en hun familie.

Op deze speciale avond is er traditioneel een bingo/verloting en oud Hollands ‘kerstballen knallen’.

Dit jaar was er een soort kermis schiettent ingericht op de 25 meter baan, met sterretjes-, ballonnen- en
servies schieten. Er was ook een Rudolf rendier schietwedstrijd, dat klinkt erger dan het is, de bedoeling was namelijk om zoveel mogelijk kerstlampjes uit
het gewei van Rudolph te schieten met 5 schoten. Er was een leuke prijs voor de winnaar.

Dit jaar was er zowel een bingo als een verloting. Aan het eind van de avond had iedereen een prijs gewonnen, variërend van een toiletrol tot een Blu-Ray speler of fototoestel.

Ook dit was weer een zeer geslaagde avond met voor ieder wat wils en wat hebben we weer gelachen. Tot volgend jaar!