logo Schietsport vereninging 't Fort Hoofddorp

Schietsportvereniging 't Fort Hoofddorp

Samenstelling Bestuur

Het bestuur van de vereniging bestaat op 1 augustus 2017 uit:

  

Voorzitter (interim): Robert Kortekaas Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tevens is Robert verantwoordelijk voor gebouwbeheer.

 

Secretaris: Vacant Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alles wat met de ledenadministratie te maken heeft beheert de secretaris

 

Penningmeester: Kees Guichelaar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De financiën worden beheert door Kees

 

Bestuurslid algemeen: Tino van Leuven Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Onze algemene vraagbaak voor nieuwe leden en begeleiding aspiranten

 

Bestuurslid algemeen: Maurice Fakkeldij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beheerd de beveiliging van ons pand en alle aanverwante werkzaamheden

 

Bestuurslid algemeen: Henk Steenman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Henk is aanspreekpunt voor vragen over inroosteren van diensten via Toprooster en houdt zich bezig met de interne competitie

 

Bestuurslid algemeen: Wouter Robijn Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wouter zal de regelgeving bewaken, coordineert het onderhoud van de verenigingswapens en gaat zich bezig houden met de website

 

 

Het bestuur vergadert elke vierde maandag in de maand. Wil je iets inbrengen, uitleggen of bespreken met het bestuur, dan kan dat. Geef dat even aan met het onderwerp wat je bespreken wil, dan overleggen we even voor een afspraak.)