Het bestuur van de vereniging bestaat op 1 augustus 2017 uit:

Tevens is Robert verantwoordelijk voor gebouwbeheer.

Alles wat met de ledenadministratie te maken heeft beheert de secretaris

De financiën worden beheert door Kees

Onze algemene vraagbaak voor nieuwe leden en begeleiding aspiranten

Beheerd de beveiliging van ons pand en alle aanverwante werkzaamheden

Henk is aanspreekpunt voor vragen over inroosteren van diensten via Toprooster en houdt zich bezig met de interne competitie

Wouter zal de regelgeving bewaken, coordineert het onderhoud van de verenigingswapens en gaat zich bezig houden met de website

Het bestuur vergadert elke vierde maandag in de maand. Wil je iets inbrengen, uitleggen of bespreken met het bestuur, dan kan dat. Geef dat even aan met het onderwerp wat je bespreken wil, dan overleggen we even voor een afspraak.)